onsdag, september 12, 2007

Vanlig huliganvänster förklädd till miljöaktivism

Fjantskogens huliganer, eller vad dom kallar sig, väljer fel offer om de är ärliga i sitt miljöengagemang.

Gamla bilar släpper ut 100 gånger så mycket som nya! Om det verkligen är miljöskäl som ligger bakom borde de vandalisera alla gamla bilar de ser, istället för stadsjeepar!

Det är nära till hands att misstänka att miljön liksom mer är medlet än målet. Man har en vanlig vänsteragenda, där ändamålen helgar medlen och där demokratin är underordnad dessa människors större och finare mål.

Etiketter: , ,

4 Comments:

Blogger JMT said...

"Gamla bilar släpper ut 100 gånger så mycket som nya"

100 gånger så mycket VAD för någonting?

Givetvis ska man man inte vandalisera andras egendom men att prata om utsläpp utan att specificera vilket ämne eller grupp av ämnen man avser är meningslöst.

4:09 em  
Blogger Ol' Dirty $venne said...

Man frågar sig vad det är de stör sig på egentligen. De hatar ofta golfbanor också. Trots att det visat sig att dessa är exceptionella för den biologiska mångfalden, och hjälper till att bevara hotade små vattensalamandrar och what not.

PS. Jag tycker stadjeepar är nördiga också, men jag slår inte sönder dem. DS

5:01 em  
Blogger Mikael Engdahl said...

Nu är det knappast koldioxiden som är 100 gånger lägre hos gamla bilar än nya, utan sånt som man renar med en modern katysator. Så lite orättvis är kritiken med tanke på att det främst är CO2 som indianerna är ute efter att stoppa. (att sedan det verkliga skälet till sabotagen är att de inte gillar mäniskor som showar med sina pengar är en annan historia)

7:34 em  
Anonymous Anonym said...

Men huhr mycket nedsmutsning sker genom nyproduktion? Ocksaa vael en relevant fraaga. Liksom skrotning. Inte bara avgaser aer ju foeroreningar.

9:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home