måndag, augusti 23, 2010

Bodström laddar för valseger?

Allvarligt talat, Socialdemokraterna behöver inte detta nu... Efter ifrågasättande från tidigare tunga supporters, gårdagens SIFO där Alliansen tar ett glädjeskutt i ledningen och efter dagens undersökning där förtroendesiffrorna för vänsterpartiernas statsministerkandidat fortsätter att sjunka, gör vänsterpartiernas justitieministerkandidat en praktvurpa genom att först gå med på drogtest och sedan plötsligt backa ur.

Thomas Bodström visar också något viktigt: att "frivilligheten" i frivilliga drogtester kanske inte nödvändigtvis är sådär vidare värst frivillig!

Det finns ju antagligen inte en enda P3-lyssnare som inte omedelbart kopplade Bodströms vägran att låta testa sig till en misstanke om galopperande drogmissbruk från den folkvalde Bodströms sida.

Detta förhållande drabbar naturligtvis även unga som ställs inför valet att avstå från ett "frivilligt" test.

Bodström säger ju uttryckligen att han inte tagit några droger i radiointervjun. Vore det inte bara bäst för alla som Bodström går med på ett test? Så får man detta ur världen och så kan vi gå vidare och prata politik!

---


---

Läs även Lena Mellins analys om varför det går så illa för Socialdemokraterna. Ouch! :-D

Etiketter: , , ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

lite väl misstänkt att dom bara gick igenom vad som testades mellan att han sa ja till att han ändrade sig. Ingen sa något i bildmaterialet om hur det skulle gå till utan så fort ämnena radades upp så blev han alldeles svettig. Vem hade inte blivit det när man kommer på att man kommer att åka dit?

Lider med Bodström men det vore bra med en ren justitieminister. Ok om han varit kulturminister men justitie? I och för sig så förklarar det kanske några av hans förslag?

4:02 em  
Blogger Nordh said...

Jaha, så det är alltså på så sätt han har tid med att skriva böcker, vara advokat, sitta i styrelser, riksdagen, utskott m.m.

Tja, sömn kanske är överskattat ...

4:29 em  
Anonymous Mattias said...

Äh, han går säkert på benzo eller något annat...det finns rätt mycket lugnande utskrivet helt legalt, men sådan medicinering är kanske inte något en hög politiker vill ha ut?

6:39 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Mattias, mina pengar ligger på din idé...

9:57 em  
Anonymous K2 said...

Tippar också på att han har något morfin-baserat i sjukskåpet som skulle kunna användas som slagträ mot honom.

Han är ju gammal fotbollspelare så då är det väl något knä eller något som spökar...

8:54 fm  
Anonymous Anonym said...

Det är väl inte speciellt märkvärdigt om Thomas Bodström äter lugnande medel (benso) då och då. I så fall har han säkert fått det utskrivet av en läkare och inte köpt det illegalt. Och därmed är det inte heller narkotikamissbruk.
Det är jättemånga som behöver äta lugnade medel i detta land för att orka med tempot i samhället. Bodström har ju inte gjort det så lätt för sig heller genom att vara advokat, politiker, författare m.m. på samma gång. Inte konstigt om stressen går över i ångest då och då.
Det är bara så synd att man skall behöva skämmas för detta. Att det är skamligt att behöva äta lugnande för att man mår dåligt.

Om det nu är så att Bodström äter lugnande medel, varför inte gå ut med det och visa folk att alla som dagligen sliter med sin ångest inte är ensamma. Att även kändisar och topp-politiker kan ha psykiska besvär?


Om det nu är det som gjorde att han inte ville tet

1:02 fm  

Skicka en kommentar

<< Home