måndag, mars 03, 2008

Våldsförhärligande med klasskampsförtecken igen

”Jag vill inte ha någon Saltsjöbadsanda, jag vill ha en blodig och våldsam klasskamp.”

Den typen av citat kommer oftast från någon långt ut på vänsterkanten, men denna gång är det en jävla idiot från den andra extremen som ventilerar sina sjuka åsikter offentligt.

Axel Bringéus anser tydligen att det fortfarande i vårt samhälle, där så gott som alla både arbetar och äger kapital, inte bara existerar klasser utan också att han genom en klasstillhörighet skulle vara "finare" än andra.

Detta är ett människoförakt som är fullständigt oacceptabelt och det är lika vidrigt som när extremvänstern vill ha en blodig klasskamp.

Tar KRAFTIGT avstånd!!!

Update: Det ska sägas att uppgifterna är tidningen Resumés och kanske bör tas med en nypa salt. Detta kan vara fråga om missförstånd, eller kanske väldigt dålig humor. Även om det skulle vara så kan man inte häva ur sig vad för skit som helst.

Etiketter: ,

4 Comments:

Anonymous Daniel said...

Det där liknar samma brutalironiska ton som finns på diverse irc-chattar och i forum som 4chan. Jag tror inte att han står för dessa åsikter och jag tycker inte "vi" liberaler skall förhålla oss till honom överhuvudtaget, vi är inget kollektiv. Däremot så är det ju riktigt korkat att blogga om sådant under sitt riktiga namn i ett publikt format.

3:54 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Jo, du har rätt. Man borde skita i det, men ibland kokar det över liksom...

3:59 em  
Anonymous Anonym said...

Klart som fan att man får häva ur sig vilken skit som helst!

Någon som blev "kränkt" kanske? Dessutom tolkade iaf. jag det som humor. Vem fan har inte suttit i en bilkö och känt "Falling Down"-vibbar?

Nä, nu måste jag gå och skita.

5:33 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Jo, du har rätt. Klart att man ska kunna häva ur sig vad som helst.

(men då får man också räkna med att bli kallad för "jävla idiot" om man framstår som en sådan)

7:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home