onsdag, november 08, 2006

Lapp på luckan

Då och då tänker man att "...dom där kd:arna kanske inte är allt igenom onda ändå". Men det är dom. Måste bort, helt enkelt. Ut från riksdagen. Väck från offentlighet och inflytande.

Det blir så tydligt när man ser till enskilda riksdagsledamöters motioner hur pass stor ideologisk spridning det är i regeringspartierna. Jämför Centerns Fredrick Federley och Annie Johanssons tydliga liberala agenda med KD:s stolthet, Anneli Enockson och hennes socialistiska, alternativt religiöst fanatiska, förslag om förbud mot öppethållande om söndagar. Suck.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

För ett par år sedan tillbringade jag en längre tid i eu-landet/katolska/konservativa Luxemburg. Det är ett av de länder som kd ser som föredöme eftersom butikerna i det landet inte får ha öppet på söndagar. Ett av kd's argument för söndagsstängt-förbud är att det är en stressfaktor att shoppa på söndagar. För dem som tror på detta kan jag bara berätta vilken stress det är att inte kunna göra det man behöver göra när man har tid!

1:37 em  
Anonymous Anonym said...

argumentet är ju EGENTLIGEN att man kommer till helvetet om man handlar på söndagar. Men det verkar ju hårt att säga i en motion.

3:22 em  
Anonymous Anonym said...

Sedan kanske det kan vara så att det även inom KD finns en stor spridning av åsikter, och att en stor del av oss inom just KD tycker att Enochsson är en ganska stollig kuf. Kan även nämnas att Enochssons motion inte har något stöd i KDs åsikter, utan är en av hennes egna underliga påfund.

2:24 fm  

Skicka en kommentar

<< Home